Žebříčky Přehledy

Do mobilního bankovnictví Equa bank se nově přihlásíte pomocí otisku prstu


8.3.2016  |  Zdeněk Bubák

Equa bank přichází s inovací ve svém mobilním bankovnictví. Aplikace je podle banky rychlejší a je možné se do ní přihlásit prostřednictvím otisku prstů. Equa bank je tak čtvrtá na trhu, která propojuje možnosti mobilního telefonu v oblasti autentifikace, jako je přihlášení se pomocí otisku prstu, s aplikací mobilního bankovnictví.


Equa bank vylepšila svou aplikaci mobilního bankovnictví. Nově se do ní mohou klienti přihlásit z mobilních telefonů s operačním systémem Android i iOS pomocí otisku prstů, což ještě více zvyšuje bezpečnost samotné aplikace. Ta je nově také stabilnější a rychlejší a doznala i vizuální změny přihlašovací obrazovky.

Přihlášení pomocí otisku prstů umožňuje i aplikace mobilního bankovnictví od Komerční banky, UniCredit Bank a Fio banky.


„Neustále se snažíme zdokonalovat naše služby a věříme, že klienti ocení také vylepšení naší mobilní aplikace. U té je pro nás prioritou vysoké zabezpečení a přístup do aplikace prostřednictvím otisku prstů bezpečnost ještě více podpoří,“ říká Tomáš Veselý, ředitel depozitních produktů Equa bank.

Další novinkou v aplikaci je například doplnění termínovaných vkladů do přehledu účtů, zrušení povinného pole BIC u Europlateb a drobnější úpravy a vylepšení.

Všechny články na téma smartbankingu, čili mobilního bankovnictví, najdete zde






Související články:


Žebříčky a přehledy:



Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.