Žebříčky Přehledy

Proč se vyplatí používat srovnávače rychlých půjček


14.1.2019  |  Komerční článek

Potřebujete peníze a rozhodli jste si vzít si půjčku? Jak vybrat půjčku co nejzodpovědněji a zorientovat se na trhu? Existuje spousta způsobů, jednou z možností jsou nezávislé internetové srovnávače, kde snadno, rychle a přehledně naleznete, co hledáte.


Většina zájemců o půjček nedosáhne na bankovní půjčku, ať už ze soukromých důvodů, nemožnost doložení všech dokumentů, nebo nesplnění všech komplikovaných podmínek. Druhou velkou skupinou půjček jsou půjčky nebankovní. Internetové srovnávače online půjček, jako je stránka loando.cz vám přinese srovnání těch nejlepších a prověřených nebankovních půjček. Během okamžiku naleznete společnosti, které nejlépe odpovídají vašim potřebám, vyberte si podle částky, kterou požadujete, nebo podle doby jejího splácení, nastavte parametry a během okamžiku se vám zobrazí ty nejvýhodnější a pro vás nejvhodnější on-line půjčky, čímž se vám ušetří spousta času, který byste strávili zdlouhavou analýzou. Loando vám poskytnuty informace o mikropůjčkách, spotřebitelských úvěrech, ale i o amerických hypotékách. Naleznete zde popisy jednotlivých společností, žebříčky půjček a autentické názory klientů. Zjistíte, kde a jak si půjčit peníze tak, abyste se nedostali do dluhové spirály a nechtěných finančních problémů. Veškeré informace získáte na jediné stránce v jedné přehledná tabulce, sami si tak uděláte přesnější obrázek a uvidíte veškeré rozdíly mezi vhodnými půjčkami.

Možnost výběru podle vámi zadaných parametrů



Při výběru vhodné půjčky máme každý naprosto jiné, osobní preference, záleží především na výšce půjčky, jejích konkrétních podmínkách, ty se však často neřeší, pro spoustu lidí je však velice důležité sledovat i výši poplatků a výši úrokových sazeb. Dalším velice důležitým kritériem je i doba splatnosti. Pomoci s výběrem Vám mohou i zkušenosti a recenze jiných žadatelů. Ve srovnávači si sami zadáte parametry, které jsou pro vás důležité, a během chviličky dostanete soupis veškerých půjček, který vašim parametrům odpovídají.

Všechny informace na jediném místě



Ač to může znát jako klišé, svět internetu je transparentní a veškeré informace, které internet nabízí, můžete dostat, je skvělé, když je naleznete na jednom jediném místě. Všechny srovnávače se mírně liší, ale jedno je jisté, na pravidelné bázi aktualizují data týkající se všech půjček od všech společností, které jsou uživatelsky výhodné. Lze si přečíst informace o poskytovatelích, o jednotlivých půjčkách, většinou zde naleznete i zkušenosti zákazníků, konkrétní údaje a kontaktní informace, tabulky splátek, výše splátek, podmínky jednotlivých úvěrů atd. Navíc můžete zjistit, jak se liší výše poplatků a výše splátek v případě, že se rozhodnete vzít si nižší nebo vyšší částku. K tomu všemu spousta srovnávačů nabízí i poradnu, kde naleznete informativní články o financích obecně, finančních produktech, ale i finančních problémech, jak se dostat z dluhové spirály, pomoc s rozpočtem atd. Zkrátka a jednoduše získáte nezávislé a zhodnocené informace o všem, co vás zajímá, na jednom jediném místě a ušetříte si tak zdlouhavé hodiny vyhledávání informací.

Prověřené informace, prověřené půjčky, žádné riziko



Další velice důležitou vlastností internetových srovnávačů je, že veškeré informace, které jsou na nich uváděné, jsou prověřené, tak získáte stoprocentní jistotu, že si půjčujete od prověřených společností a ne od lichvářů nebo nějaké společnosti, se kterou jsou velice špatné zkušenosti, tyto společnosti nebo osoby nejsou do vyhledávačů zařazeny. Nejenom, že dostanete jistotu vzít si půjčku od prověřené společnosti, ale také máte jistotu, že společnost dodrží podmínky a nedojde k žádnému nekalému jednání. I přes regulaci trhu a velkou konkurenci stále na českém trhu existuje velká řada subjektů, kteří se na první pohled tváří seriózně, ale jedná se o podvodníky a i přes varování jim velká skupina lidí bohužel naletí, převážně se jedná o skupinu důchodců. V případě, že se rozhodnete použít srovnávač půjček, tomuto se vyhnete, máte jistotu, že dostanete maximum nezávislých a prověřených informací o poskytovatelích úvěrů.

Nezávislé srovnání



Nezávislost je obrovskou výhodou srovnávačů. Pokud se budete radit s bankovním poradcem, bude vám vždy doporučovat nebo preferovat produkty jedné bankovní společnosti. Pokud se rozhodnete pro radu finančního poradce, můžete očekávat nějakou míru nezávislosti, ale když dohledáte informace o společnostech poskytujících finanční poradenství, zjistíte, že spolupracují s určitými bankovními i pojišťovacími společnostmi a tak jsou jimi poskytované informace do jisté míry nezávislosti také zbaveny. V případě konzultace se známými, kteří si půjčku brali, pravděpodobně dostanete informace o jimi získané půjčce, také si můžete poslechnout jejich osobní zkušenosti, ale už pravděpodobně nedostanete informace z celého trhu. Proto se vyplatí používat internetový srovnávač, jedná se o nezávislou platformu, která nespadá pod žádnou společnost poskytující půjčky a nepodléhá žádné jiné instituci. Navíc dostanete transparentní a komplexní důležité informace o prakticky všech nabízených on-line půjčkách.

Požádejte o půjčku on-line přímo na srovnávači



Nejenom, že použitím srovnávače ušetříte velké množství svého času s vyhledáváním těch nejvhodnějších nabídek, ale ještě navíc můžete uspořit čas, že o on-line půjčku požádáte přímo na stránkách srovnávače. Představte si, že víte, co chcete, kolik si potřebujete půjčit, jaká je výše splátky, kterou si můžete dovolit na pravidelné bázi platit, zadáte tyto údaje do vyhledávače, vyběhnou vám půjčky, které vám vyhovují, navíc si je srovnáte podle délky splácení a výše poplatků, snadno a přehledně si vyberete tu nejvhodnější právě pro vás a pak rovnou o půjčku požádáte kliknutím na jediné tlačítko.






Související články:


Žebříčky a přehledy:



Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.