Žebříčky Přehledy

Raiffeisenbank má všechny bankomaty plně bezkontaktní a na každé pobočce vkladomat


7.7.2020  |  Jan Bachura, zpráva Raiffeisenbank

Raiffeisenbank dokončila rozsáhlou modernizaci sítě svých bankomatů. V současnosti jsou již veškeré bankomaty Raiffeisenbank po celé České republice plně bezkontaktní a na každé pobočce je vkladomat. Od podzimu letošního roku bude banka nabízet elektronické stvrzenky formou čtení QR kódů.


Raiffeisenbank má nyní v České republice 155 bezkontaktních bankomatů. Díky bezkontaktním čtečkám jsou výběry rychlejší a výrazně bezpečnější, odpadá totiž riziko skimmingu, tedy kopírování fyzické karty. Výběr je také možný pomocí chytrého telefonu nebo hodinek, takže není potřeba mít kartu vůbec u sebe a klient ji tak v bankomatu nemůže zapomenout.



“Výměna klasických bankomatů za ty bezkontaktní probíhala průběžně a nyní byla dokončena celá síť, která je tak nejmladší a nejmodernější v České republice. Uvědomujeme si důležitost bezkontaktních trendů a snažíme se našim klientům v těchto ohledech vyjít vstříc,” říká Petra Kopecká, tisková mluvčí Raiffeisenbank.

Přehled všech bankomatů jednotlivých bank včetně adres najdete zde.

Na každé z poboček banky je nyní také minimálně jeden vkladomat, celkem jde o 125 vkladomatů, přičemž většina jich je k dispozici nonstop. Na pobočkách, kde jsou vkladomaty vytížené, je v plánu přidat další.

Přehled všech poboček jednotlivých bank včetně adres najdete zde.

“Víme, že klienti často nemají čas vkládat prostředky na účet pouze v době, kdy je otevřeno. Nové vkladomaty jsou proto zpravidla nonstop, takže na mnoha místech už není nutné hlídat otevírací dobu,” vysvětluje Petra Kopecká.


Žebříčky a přehledy:


Na podzim Raiffeisenbank přistoupí k elektronickým stvrzenkám, které si klienti budou moci z bankomatu naskenovat svým chytrým telefonem. Papírové stvrzenky budou dostupné i nadále.

“Tím, že klienti vidí veškeré transakce na svém účtu nebo přímo v mobilu, není tisk stvrzenek zdaleka tak důležitý jako v minulosti. Rozhodli jsme se proto nabídnout jim moderní a ekologické řešení, díky kterému budou mít potřebné stvrzenky k dispozici v digitální podobě,” dodává Kopecká.






Související články:



Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.