Žebříčky Přehledy

Sberbank nabízí nové běžné účty pro podnikatele a malé firmy


14.7.2021  |  Jan Bachura, zpráva Sberbank

Sberbank od 1. července 2021 připravila nové běžné účty pro podnikatele a malé firmy. Pod názvem Firemní FÉR účet banka nabízí variantu Start, Plus a Extra.


Běžný účet Start je veden vždy zdarma a bez podmínek, za běžný účet Plus firemní klienti neplatí při měsíčním kreditním obratu alespoň 15 tisíc korun a za běžný účet Extra potom neplatí při obratu 300 tisíc korun měsíčně. Součástí běžných účtů Plus a Extra jsou výběry ze všech bankomatů v České republice a zahraničí bez poplatků a zdarma jsou rovněž všechny domácí online transakce. K běžnému účtu Extra navíc banka poskytuje platební kartu Gold.

Přehled všech podnikatelských běžných účtů najdete zde

„Naše Firemní FÉR účty jsou nyní velmi atraktivní a věřím, že podnikatelé a malé firmy naši novou nabídku ocení. Při výběru varianty Plus či Extra a dodržení uvedeného obratu neplatí žádné poplatky za vedení účtu, ani za tuzemské online transakce a výběry z bankomatů kdekoliv po světě,“ vyjmenovává výhody Zdeněk Remr, Head of Products & Campaigns, a dodává: „K variantě běžného účtu Extra banka vydává navíc zdarma první platební debetní kartu Gold, jejíž součástí je služba Auto asistence, rodinné cestovní pojištění a služby concierge.“


Žebříčky a přehledy:


Změnou nových běžných účtů pro podnikatele a malé firmy od 1. července 2021 dochází k celkovému zjednodušení podmínek platebního styku a nastavení nových měsíčních obratových kritérií pro vedení běžného účtu zdarma u varianty Plus a Extra. Ve variantě Start, která nabízí základní rozsah služeb, je stejně jako u občanského FÉR účtu Start vedení účtu vždy zdarma. Další změnou je snížení počtu nabízených variant běžných účtů pro podnikatele a malé firmy na tři, čímž banka zjednodušila nabídku běžných účtů podle rozsahu služeb nejčastěji poptávaných firemními klienty.

Klienti Sberbank z řad podnikatelů a malých firem v loňském roce nejčastěji působili v oboru stavebnictví, zprostředkování velkoobchodu a maloobchodu, maloobchod či svobodná povolání jako jsou lékaři či advokáti. Nabídka Firemních FÉR účtů však platí pro všechny firmy a živnostníky s obratem do 75 mil. korun ročně. O firemní FĚR účet mohou zažádat na kterékoli pobočce banky, přičemž schůzku si je možné dohodnout předem přes webové stránky banky nebo přes call centrum.








Související články:



Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.