UNIQA pojišťovna
DOMINO Invest

DOMINO Invest

Kombinace pojistné ochrany a prostředků určených k investování je i nadále vhodná pro klienty, kteří chtějí kromě pojistné ochrany zhodnotit volné prostředky. Při optimální formě pojištění lze čerpat daňové úlevy.

Kdy se pojistné krytí DOMINO Invest hodí?
- události s dlouhodobým finančním dopadem, které nám i našim blízkým převrátí život, zpravidla na dlouhou dobu. Těmi jsou náhlá smrt anebo úraz s trvalými následky různě závažného rozsahu
- události s dočasným finančním vlivem, které znamenají významný zásah do našeho dosavadního životního stylu a standardu, nicméně jejich vliv je časově omezen. Ale přestože důsledky překonáme, představují velmi vážnou přechodnou komplikaci (např. závažná onemocnění, dlouhodobější pracovní neschopnost atp.)
- události s omezeným dopadem, pro které umíme zjednodušit život a pomoci při nepříjemnostech, kdy zákazník ocení, že se může spolehnout na podporu odborníků (zdravotní asistence, odpovědnost)

Jak DOMINO Invest chrání před riziky?
- pojistnou částku pro případ smrti lze vyplatit u závažné diagnózy s negativní prognózou už v tzv. terminálním stádiu života
- u pojištění pro případ invalidity lze klesající pojistnou částku zafixovat na úrovni až 50 %
- měsíční dávku v pracovní neschopnosti ve výši až 30.000 korun na dobu až 12 měsíců
- denní dávky v pracovní neschopnosti, která vznikne a léčí se kdekoli v Evropě
- krytí tzv. ztrátových poranění rovněž u menších událostí, jako je ztráta části prstu na ruce či na noze nebo ztráta zubu.
- připojištění velmi závažných onemocnění pro 36 diagnóz
- připojištění chirurgického zákroku s pevnou pojistnou částku 30.000 korun, je-li s výkonem spojena hospitalizace delší než 48 hodin

Jaká finanční zvýhodnění DOMINO Invest nabízí?
Pojištění nabízí kromě krytí rizik možnost pravidelného investování v různých investičních programech podle vaší volby ke zhodnocování prostředků. Při pravidelném ukládání finančních prostředků na důchod si můžete snížit daňový základ až o 24 000 Kč ročně.

S pojištěním DOMINO Invest můžete také využít jedinečný nástroj Investplan. Ke konci pojistné doby tak chráníte své dosavadní naspořené prostředky z pojištění před nepříznivými výkyvy investičního trhu a případnou ztrátou.

Proč právě DOMINO Invest od UNIQA pojišťovny?
- pojištění až dvou dospělých osob a neomezeného počtu dětí v jedné smlouvě
- zajištění všech hlavních rizik a nejširší nabídka připojištění podle vašich potřeb
- možnost navýšení pojistných částek při zásadních životních událostech
- investování finančních prostředků a možnost daňového zvýhodnění
- ochrana ke snížení rizika ztráty naspořených prostředků koncem pojistné doby


Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.