Allianz pojišťovna
Allianz ŽIVOT

Životní pojištění Allianz ŽIVOT

V případě úmrtí pojištění finančně zabezpečí Vaše nejbližší (děti, manžel, partner, …), splatí za Vás hypotéku a další půjčky a závazky.

Při úrazu nebo závažné nemoci Vám peníze z pojištění pomohou uhradit kvalitnější léčení a další náklady. V případě pracovní neschopnosti čí invalidity pojištění Allianz ŽIVOT dorovná výpadek příjmů.

Jedna smlouva pro všechny situace
- Pouze ochrana, žádné investice (rizikové pojištění bez investic)
- Ochrana s volitelnou investicí (investice, pouze když chcete)
- Ochrana s pravidelnou investicí (investujte a ušetřete na daních)

- Pro dospělého
- Pro dítě
- Pro celou rodinu

Allianz ŽIVOT vám přináší všechny novinky v jedné smlouvě: garanci nejvyššího plnění pro závažné úrazy, okamžitou výplatu plnění při úrazu, pojištění PRO boj s rakovinou nebo speciální krytí PRO úvěr k hypotéce.

Pojistka pro ženy
Životní pojištění od Allianz se speciálním připojištěním PRO ŽENY vám pomůže v obtížných životních situacích – a jelikož ví, že každá žena je jedinečný originál, přizpůsobí se dokonale právě vašim potřebám.

- Závažná onemocnění a operace - patří sem například rakovina in situ, zlomeniny, artritida, vulvektomie, rekonstrukce prsu po operaci, operace obličeje a další závažná onemocnění.
- Těhotenské nebo porodní komplikace - jako je embolie, chirurgické odstranění dělohy, mimoděložní těhotenství a další nepříjemné komplikace.
- Závažné postižení narozeného dítěte - zahrnuje Downův syndrom, zúžení jícnu a další.


Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.