Žebříčky Přehledy

Expobank spustila nový způsob on-line založení běžného účtu NEO


17.4.2020  |  Zdeněk Bubák, zpráva Expobank

Expobank informovala, že pro zájemce o běžný účet NEO připravila nový způsob jeho založení, který je podle ní přehlednější, srozumitelnější a celkově uživatelsky přívětivější. Účet si lidé mohou sjednat během pár minut zde. NEO účet je bez poplatku za vedení.


Pro nový způsob založení NEO účtu u Expobank stačí zájemci jen chytrý telefon či jiné vhodné zařízení s fotoaparátem, připojení k internetu a dva osobní doklady. Sjednání běžného účtu NEO je zdarma a dostupné on-line, což je zvlášť praktické v současné době. Od této digitální inovace si banka slibuje především další nárůst počtu nových klientů.


S možností sjednat si běžný účet NEO plně on-line přišla Expobank již v létě 2018 jako jedna z prvních bank v České republice. „Od té chvíle jsme důkladně sbírali a zpracovávali podněty od našich klientů. Také jsme průběžně zkoumali možnosti nejnovějších technologií. Výsledkem tohoto našeho úsilí bylo, že jsme na podzim 2019 zahájili agilní vývoj zcela nové generace on-line sjednání běžného účtu NEO. Tu nyní slavnostně uvádíme do testovacího provozu,“ uvedl Přemysl Valouch, ředitel oddělení Personálního bankovnictví Expobank.

Běžný účet NEO je vlajkovou lodí v nabídce osobního bankovnictví Expobank. Nabízí zajímavé úročení vkladu ve výši 0,65 % p. a. bez omezení jeho výše a délky a inovativní přístup k partnerským službám, například možnost on-line investovat do cenných kovů. Zdarma je založení a vedení účtu, vystavení mezinárodní bezkontaktní platební karty Mastercard Standard, výběry z bankomatů v České republice a zahraničí, tuzemské odchozí elektronické platby včetně zřízení trvalého příkazu a inkasa, elektronické odchozí a příchozí SEPA platby, tuzemské příchozí platby, internetové bankovnictví a výpisy zasílané e-mailem.



Obrazová galerie



Obr. 1 - Úvodní obrazovka
Obrázek 1

Obr. 2 - Volba přihlašovacích údajů
Obrázek 2

Obr. 3 - Nahrání druhého dokladu
Obrázek 3

Obr. 4 - Aktivace nového účtu
Obrázek 4
Autor: Expobank






Související články:



Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.