Žebříčky Přehledy

Sberbank nabízí k účtu odměnu 1234 korun každý rok za věrnost


20.5.2020  |  Zdeněk Bubák, zpráva Sberbank

Sberbank v dubnu přišla na trh s novinkou v podobě běžného účtu s odměnou pro aktivní klienty ve výši 1234 korun každý rok za jejich věrnost a navíc 1234 korun jednorázově za přechod z jiné banky. Počet klientů využívajících nový účet se tak meziměsíčně zvýšil o 40 procent.


„Jsme rádi, že se potvrdilo, že náš nový běžný účet je atraktivní," říká Zdeněk Remr, Head of Products & Campaigns Sberbank, a dodává: "Odměna za věrnost a mobilitu v součtu ve výši 2468 korun první rok jsou špičkou na trhu.“


Banka nabízí běžný účet FÉR účet PLUS a FÉR účet EXTRA s odměnou za přechod z jiné banky ve výši 1234 korun, kterou banka klientovi vyplatí na účet. Stejnou částku, tedy 1234 korun, získají aktivní klienti od banky každý rok jako odměnu za věrnost. Vedení účtů je zdarma při aktivním používání. Což u varianty FÉR účet PLUS znamená například 5krát měsíčně zaplatit platební kartou a klient za vedení běžného účtu nic neplatí. Bezplatné jsou také výběry z bankomatů nejen v České republice, ale i po celém světe. Účet lze sjednat online na webu Sberbank během pár minut z pohodlí a bezpečí domova. FÉR účet EXTRA je určen pro náročnější klienty. Jeho součástí je navíc debetní platební karta Gold se službami concierge, auto asistence a rodinným cestovním pojištěním.






Související články:



Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.