Žebříčky Přehledy

ČSOB přidává novinky do mobilní aplikace DoKapsy


25.6.2021  |  Jan Bachura, zpráva ČSOB

Mobilní aplikace DoKapsy od ČSOB, která je zdarma otevřená klientům všech bank, přináší další novinky. Je možné s ní ve vybraných městech platit za jízdenky v MHD a za pohonné hmoty na čerpacích stanicích hypermarketů Globus. Rozšiřuje se rovněž možnost placení za parkování, která zahrnuje už více než 40 míst po celém Česku. Přibývají i funkce virtuální asistentky Kate, která je součástí mobilní aplikace.


„Aplikace DoKapsy od ČSOB je každodenní pomocník, který se nejvíce osvědčí při nakupování a cestování třeba i díky tomu, že zahrnuje věrnostní kartičky a nabízí každý měsíc nové slevové akce. Nově je teď možné si přes apku jednoduše zajistit parkování a jízdenky v MHD. Těší nás, že si ji aktivovalo už přes 40 tisíc lidí,“ uvádí Michaela Lhotková, výkonná ředitelka ČSOB zodpovědná za Inovace a Digital.

Mobilní aplikace DoKapsy slouží všem zájemcům, není potřeba být klientem ČSOB nebo Poštovní spořitelny. Klienti banky ale mají funkce navíc, třeba možnost nahrání platební karty do Google Pay nebo výhodnější kurz při platbách v zahraničí, výběru z bankomatů nebo při platbách na zahraničních e-shopech.


Žebříčky a přehledy:


Jízdenky v MHD lze objednat a zaplatit třeba ve městech Cheb, Olomouc, Tábor, Liberec nebo Zlín. Pomocí funkce Tankuj je možné za palivo zaplatit přímo u stojanu na všech 15 čerpacích stanicích Globus, například v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích, Českých Budějovicích nebo Plzni.

Funkce pro parkování slouží jako náhrada parkovacího automatu nebo městské aplikace v Brně, Hradci Králové, Ústí nad Labem, Táboře, ve Velkém Meziříčí a dalších více než 30ti lokalitách.

„Pokud si do aplikace uložíte SPZ vozidla a svou platební kartu, zaplatíte za parkování během pár vteřin a stejně snadno si parkování přímo v aplikaci můžete prodloužit,“ vysvětluje přednosti aplikace Michaela Lhotková.

Virtuální asistentka Kate v aplikaci pomáhá s běžnou bankovní agendou a pokud si s dotazem neporadí, zprostředkuje pomoc. Výhledově Kate zvládne většinu bankovních úkolů a sama se bude ozývat s nabídkami na míru nebo třeba tipy, jak ušetřit.

Všichni uživatelé mobilní aplikace DoKapsy mohou ušetřit díky řadě nabídek a výhod ze Světa odměn, a to i v případě, že nejsou klienty banky.



Technologické řešení aplikace vyvinula česká společnost Etnetera.



Pozn.: Váš hlas se zobrazí po obnovení stránky






Související články:



Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.