Žebříčky Přehledy

Air Bank nově nabízí podnikatelský účet i malým s.r.o.


před 5 hodinami  |  Veronika Křivská, zpráva Air Bank | foto: Freepik

Air Bank rozšiřuje dostupnost svého podnikatelského účtu, jednočlenným s. r. o. nabízí stejné výhody jako živnostníkům. Vedení účtu v CZK, EUR i USD je zdarma, včetně všech příchozích a odchozích tuzemských úhrad, SEPA plateb, okamžitých plateb, trvalých příkazů a inkas.


Air Bank nově rozšiřuje dostupnost svého podnikatelského účtu, a to i na malé jednočlenné s. r. o. Podnikatelé mohou bezplatně využívat i jednoduchou fakturaci přímo v mobilním bankovnictví.

„Jednočlenné s. r. o. tvoří až 75 % všech obchodních společností v České republice a nové rozšíření jim umožní využít výhod podnikatelského účtu, který je přizpůsoben jejich specifickým potřebám. Naším cílem je dále zjednodušovat a zpříjemňovat život malým podnikatelům. V mobilní aplikaci My Air klienti přehledně vidí osobní i podnikatelské finance a mohou zde také pohodlně vystavovat faktury a jednoduše získat podklady pro daňová přiznání. Založit podnikatelský účet pro jednočlenné s. r. o. lze zcela online na pár kliknutí,“ říká Jiří Suchý, ředitel divize Produkty a inovace Air Bank.

Obrázek: My Air fakturace v mobilu
Zdroj: Air Bank

Kalkulačku podnikatelských účtů na Finparádě naleznete zde

Podnikatelský účet u Air Bank, který využívá již přes 30 000 malých podnikatelů, nabízí zdarma export dat pro účetní software, 2 plastové debetní karty a možnost až 10 virtuálních karet zdarma.

Stejně tak dává i možnost jednoduchého fakturování přímo z mobilu s QR kódem pro snadné zaplacení a poskytuje okamžitý přehled o zaplacených fakturách.

Podnikatelé mohou vybírat bez poplatku v síti sdílených bankomatů a vkladomatů a na spořicím účtu získají úrok 3,4 % ročně. Bez nutnosti návštěvy banky si mohou online zařídit i disponenta k účtu a jako klienti Air Bank mohou využít i vstup do letištních salónků Mastercard v Praze, Vídni a Bratislavě.

Žebříček bankovních účtů Obrázek: Pokračuj
Kalkulačka podnikatelských účtů Obrázek: Pokračuj
Sjednání běžného účtu Obrázek: Pokračuj






Související články:


Žebříčky a přehledy:



Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.