Kooperativa pojišťovna
Univerzální pojištění PERSPEKTIVA

Perspektiva

Počet stran pojistných podmínek: 36

Finanční pomoc při úrazech i nemoci. Každou platbou zároveň ukládáte peníze na později.

K čemu je dobré životní pojištění PERSPEKTIVA
PERSPEKTIVA vás pojistí pro případy smrti, úrazu, nemoci i dalších rizik. Zároveň vám umožní tvořit si finanční rezervu. Pomůže vám pokrýt výpadky příjmů a zabezpečí tak to nejcennější co máte – vaši rodinu. Se správným nastavením životního pojištění vám pojišťovna poradí, abyste využívali jenom to, co opravdu potřebujete.

Jak funguje životní pojištění PERSPEKTIVA
Základ životního pojištění tvoří pojištění rizika úmrtí. K němu si volitelně pojistěte také rizika spojená s úrazem nebo nemocí. Zároveň vám PERSPEKTIVA umožňuje tvořit si finanční rezervu na důchod a využívat další výhody v podobě prémií a bonusů.

Zhodnoťte své peníze
Část pojistného, které platíte, můžete pravidelně investovat do fondů. Vytvoříte si tak finanční rezervu na důchod, na nečekané náklady nebo na splnění malých i velkých radostí. Investovat můžete dvojím způsobem. Buď volbu fondů necháte na pojišťovně, nebo si investiční fondy zvolíte sami.

V prvním případě tzv. Garantovaných fondů máte jistotu výdělku, ovšem bude to spíše drobnější přivýdělek než závratné částky.

V druhém případě si investiční fondy vybíráte sami a máte ve vlastních rukou, kolik peněz vyděláte nebo proděláte.

Možnosti investování
Prostřednictvím životního pojištění PERSPEKTIVA můžete investovat jak do standardních fondů kolektivního investování, tak i do vnitřních fondů pojistitele. Fondy jsou složeny z různých typů podkladových aktiv a liší se i předpokládanými výnosy a rizikovostí.

Fondy
Garantovaný fond (0 %)
Garantovaný fond (0,7 %)
Vkladový fond - pouze pro mimořádné pojistné
ERSTE-SPARINVEST Progresivní fond
C-QUADRAT ARTS Total Return Balanced CZK
C-QUADRAT ARTS Total Return Dynamic
C-QUADRAT Strategie AMI CZK
Conseq Active Invest Vyvážené portfolio
Conseq Active Invest Dynamické portfolio

U Kooperativy si životní pojištění složíte podle svých potřeb. Poradce vyhodnotí vaši životní situaci a sestaví pojištění, které správně pokryje případné finanční problémy spojené s úrazem či nemocí.


Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.