Česká podnikatelská pojišťovna
NEON INVEST

NEON INVEST

Počet stran pojistných podmínek: 125

NEON INVEST je varianta pojištění, která spojuje krytí rizik s možností zhodnocení finančních prostředků a čerpáním daňových výhod.

Výhody pojištění:

- Plnění z připojištění invalidity je poskytnuto ihned od počátku pojištění, bez čekací doby. To samé platí pro připojištění zproštění z důvodu invalidity, závislosti na péči pojištěného a úrazových rizik.
- Pojišťovna poskytne plnění i při teroristickém útoku.
- Pojišťovna připojistí všechna počáteční stádia lokalizovaného nádoru „in situ“ = pojišťovna plní i za „každou zhoubnou pihu“.
- Pojišťovna garantuje oceňovací tabulky pro pojistné plnění z úrazových rizik.
- Pojišťovna myslí na vás i budoucnost vašich dětí – pojišťovna kryje až dva cykly asistované reprodukce nehrazené státem; vrozené vady narozených dětí včetně nutných operací dítěte.
- Při opakovaném plnění za závažné onemocnění a poranění obdržíte až 3násobek dohodnuté částky, u vybraných diagnóz pojišťovna částečně plní i při mírném stádiu onemocnění.
- Při obavách z následků očkování Vám pomůže připojištění následků očkování, a to jak povinného, tak nepovinného.
- Dospělému pojištěnému pojišťovna vyplatí část plnění již při stanovení diagnózy cukrovky I. a II. typu, zbytek vyplatí při následných komplikacích. U dětí je vyplaceno celé plnění ihned po stanovení diagnózy.
- Možnost sjednání 2násobku plnění při autonehodě v rámci úrazového připojištění.
- Připojištění trvalých následků úrazu, denního odškodného za dobu léčení úrazu a denního odškodného za pracovní neschopnost nemocí můžete sjednat ve 2 variantách na 1 smlouvě.
- Za jednu sazbu pojistíte neomezený počet dětí v rámci úrazového připojištění dospělé osoby, včetně dětí narozených během pojištění.
- Na svou smlouvu se můžete podívat online prostřednictvím portálu MojeČPP.


Zpět


   domů   |   zobrazit plnou verzi
© 2023 Scott & Rose, spol. s r.o.